reviews rondreis Australië - Lees de klantbelevingen via opDroomreis.nu

Reviews rondreis Australië

Roze kaketoe, rondreis Australië - opDroomreis.nu

Reviews rondreis Australië

Op deze pagina vind je reviews van onze klanten over hun rondreis door Australië. Dit is de ultieme manier om je te laten inspireren door andere reizigers. Daarnaast geeft het je een kijkje in onze keuken. Er worden bijzondere ervaringen beschreven in de reviews en je ziet dat er allerlei pareltjes worden uitgelicht. Toch blijven er ter plekke nog genoeg verrassingen over, dat beloven we je! 

The Mouses House Retreat, review rondreis Australië- opDroomreis.nu
boottocht, review rondreis Australië- opDroomreis.nu
Whitsundays, review rondreis Australië- opDroomreis.nu

Iedere keer was het een verrassing waar we terecht zouden komen

In april 2019 zijn wij ons gaan oriënteren voor onze reis naar Australië in december 2019. Een hele georganiseerde groepsreis trok ons niet. We wilden zelf de regie houden maar wel de kennis en ervaring van iemand benutten. Via internet stuitte we op 'opDroomreis.nu', een site die met de naam alleen al onze aandacht trok. Heel snel kreeg ik contact met Judith. De klik was er gelijk. Ze begreep wat ons plan was gedurende 5 weken Australië en er was alle ruimte om persoonlijke wensen in te brengen. Voor ons was dat bijv. ook een bezoek van 3 dagen aan vrienden.

De route : de oostkust van noord (Daintree NP) naar zuid (Sydney) met de auto en een paar dagen the outback (vanaf Alice Springs)

Onze wensen voor natuur, wandelen, een paar grotere steden, niet te mega luxe accommodaties werden in een mooi voorstel verwerkt waar we op konden reageren. Tevens werden er diverse opties gegeven voor de accommodaties. Zeker waar het niet alleen een overnachtingsplek hoefde te zijn; allemaal bijzondere plekken die je zelf niet zou vinden.

En we moeten zeggen …. er zaten heel wat pareltjes bij. Bijzondere plekken die we nooit meer zullen vergeten. De diversiteit van accommodaties was ook heel leuk. Iedere keer was het weer een verrassing waar we terecht zouden komen. Hotels, B&B, tent, appartement, huisjes, beachhouse, van alles wat. De vluchten en accommodaties geregeld en de auto gehuurd. Alle papieren/vouchers werden keurig naar ons toegestuurd met veel aanvullende informatie over de diverse plaatsen, routes en accommodaties.

We hebben 5 onvergetelijke weken gehad die top waren geregeld.

Judith ontzettend bedankt voor het fijne contact, je betrokkenheid, je antwoorden bij vragen van ons. Het is voor ons echt een Droomreis geworden! We zullen zeker bij een volgende reis weer contact met je opnemen. Het was klasse!

| Margot & Michel, reviews rondreis Australië - december 2019 t/m januari 2020


Tropical Flowers, review rondreis Australië- opDroomreis.nu
Snorkeltocht, review rondreis Australië- opDroomreis.nu
Snorkeltocht, review rondreis Australië- opDroomreis.nu

Judith,

Nogmaals dank voor je reis advies om ook de westkust van Australië te bezoeken. We hebben een geweldige vakantie gehad van 26 dagen die in het teken stond van onderwaterwereld en natuur in de Oost- en Westkust van dit enorm grote land.

De reisbescheiden waren ruim op tijd bij ons. Van de accommodatie die nog misten omdat die aan jou nog niet bevestigd was, kregen we op de mail op tijd binnen. De adressen  in je beschrijving  klopten allemaal en hebben daardoor ook geen zorgen gehad dat we op het laatste moment nog een onderkomen moesten zoeken.

Je bezorgdheid bij onze overnachting in Hong Kong ( 1 oktober, nog al wat onrust in de stad ) geeft blijk van je goede zorgen voor onze vakantie. Het schema van 2 overnachtingen per accommodatie met 1 geplande activiteit hebben we als zeer prettig ervaren. Ook voor de activiteiten geldt, dat alles geregeld was bij de plaats waar we moesten zijn. Het verplaatsen van de activiteit omdat ze door de harde wind op zee was afgelast naar de tussendag ging zonder problemen. Verder heb je op de tussendag de vrije keuze om langer of korter te blijven bij een bepaalde bezienswaardigheid (bijv. wandelingen in het regenwoud).

De vluchten naar en in Australië sloten goed op elkaar aan met voldoende tijd voor de overstap (8 vluchten in totaal) of met een overnachting omdat in de betreffende plaats ook genoeg te zien was (Hong Kong en Perth)

Daarom Judith, als mensen in onze omgeving het idee hebben om naar Australië te gaan zullen we je zeker aanbevelen.

|Peter en Annelies, reviews rondreis Australië - oktober 2019


North Stradbroke Island - recensie rondreis Australië - opDroomreis.nu
regenwoud- recensie rondreis Australië - opDroomreis.nu
kangoeroe - recensie rondreis Australië - opDroomreis.nu

Een maand naar Australië met twee kinderen van 1 en 4 jaar, zou je dat nou wel doen?

Ja hoor - wel als je de reis door Judith laat regelen. Ze heeft ons vakkundig en zorgvuldig door het hele proces van de voorbereiding geleid en vragen werden beantwoord voor ik ze kon stellen. Alles rondom de vluchten was tot in de puntjes geregeld. Tevens had ze de mooiste accommodaties voor ons uitgezocht, met een grote afwisseling in locatie. Overal waar we kwamen stond alles voor de kinderen al klaar. Bij een enkele accommodatie was er zelfs aan traphekjes gedacht.

Onze reis voerde van Sydney naar Brisbane. Het is moeilijk om een aantal hoogtepunten op te noemen: de hele reis was eigenlijk één groot hoogtepunt. De wereldstad Sydney die ondanks zijn afmetingen gemoedelijk aandoet (maak zeker de wandeling van Coogee naar Bondi Beach), de schitterende Blue Mountains, het relaxte Byron Bay, het adembenemende North Stradbroke Island… De lijst is eindeloos!

Hoogtepunt was toch wel North Stradbroke Island. Het was daar zo mooi en rustig, en we hebben er zo veel walvissen, dolfijnen en kangoeroes gezien. Het weer was ook nog eens perfect. Niet te heet, maar wel warm genoeg om lekker in zee te kunnen spelen. We zijn drie keer terug gegaan naar het wandelpad langs zee, zo mooi was het er.

Qua accommodaties vonden we Old Leura Dairy echt geweldig. Wat een ontzettend knus huisje was dat, we voelden ons er helemaal thuis. De witte kaketoes vlogen ons er om de oren, de bomen hingen vol met citroenen en de hot tub was heerlijk warm. En dan die schitterende omgeving met een heerlijke herfstige kou in de lucht (daar houd ik zo van!) en de geur van houtkachels om ons heen. Het huisje was ook werkelijk van alle gemakken voorzien qua keukenbenodigdheden en dergelijke, en bij aankomst stond er een potje zelfgemaakte jam voor ons klaar.

Onze ervaring is dat Australië een heel geschikt vakantieland is om met kinderen naartoe te gaan. Laat de kinderwagen of buggy vooral thuis, neem een goede draagzak mee, en er staat niets je meer in de weg om de schitterende natuur te ontdekken.

| Tineke, Joost & kinderen van 1 en 4 jaar oud – reviews rondreis Australië , juli & augustus 2019


Golden Bay, NZ - recensie reis Nieuw-Zeeland, rondreis Nieuw-Zeeland en Australië - opDroomreis.nu
Paradise Cove, AU - recensie reis Nieuw-Zeeland, rondreis Nieuw-Zeeland en Australië - opDroomreis.nu

Once in a lifetime

In 2012 had ik al in mijn loopbaangesprekken opgenomen dat ik graag in 2019 naar Australië en Nieuw-Zeeland wilde, maar ik had nooit gedacht dat het er echt van zou komen. Een halfjaar onbetaald verlof.. En na drie maanden alleen reizen was ik het toch eigenlijk wel een beetje zat om alles zelf te regelen. Ik ken Judith van onze studie en soms komt alles precies samen, ik besloot voor Australië en Nieuw-Zeeland haar in te schakelen, omdat ik me realiseerde dat dit waarschijnlijk een once in a lifetime kans was en ik ook alles eruit wilde halen wat erin zit.

Ik heb me helemaal laten verrassen en daar heb ik zeker geen spijt van gehad. Mensen vragen me vaak wat het hoogtepunt was van dat halfjaar onbetaald verlof: dat is met kop en schouders Nieuw-Zeeland. In Nieuw-Zeeland heb ik vaak hardop uitgeroepen ‘ Nee joh, niet!’, omdat ik zo vol was van al die prachtige natuur om me heen. Judith heeft me op prachtige plekken neergezet: Een kasteel in Dunedin, een prachtig oud schip in de Doubtful Sound, een kerk, een pipowagen en nog veel meer bijzondere plekken. Van ruige berglandschappen tot prachtige stranden met zeeleeuwen en kliffen, tot gletsjers en uitgestrekte bossen. Zeeleeuwen, walvissen en lieve kleine fantail vogeltjes die me vergezelden op al mijn wandelingen.

Ik zou haast Australië vergeten in dit verhaal, ook prachtig met de enorme uitgestrektheid, fantastische stranden en leuke mensen. In Australië ben ik op meerdere tours geweest, naar Fraser Island en de Whitsundays, waarvan die laatste ongeveer het mooiste plekje is dat ik ooit heb gezien. Een prachtig resort, alleen maar per boot te bereiken met heerlijk eten, een droom bijna, ik moest me meerdere keren in de armen knijpen.

Judith heeft me veel off the beaten track tips gegeven (heel fijn ook om te weten waar ik lekker ijs kan krijgen) en alles tot in de puntjes geregeld. Heel snel, duidelijk en   precies passend bij mijn wensen en voorkeuren. Vooral daardoor heb ik een heerlijke en bijzondere reis gehad die ik nooit zal vergeten.

| Kim, reviews rondreis Australië en Nieuw-Zeeland – mei t/m juli 2019


Franz Josef, rondreis Nieuw-Zeeland - opDroomreis.nu
Koala, rondreis Australie - opDroomreis.nu
Uluru, rondreis Australie - opDroomreis.nu

Een vakantie naar Oceanië stond al een poosje op onze verlanglijst, maar moesten we nu kiezen voor Nieuw Zeeland of Australië? Judith van opDroomreis.nu, maakte de keus makkelijk: gewoon beide landen bezoeken. Zo zijn we eind februari 2019 voor 9 weken vertrokken naar Nieuw Zeeland en Australië. Judith had een prachtig voorstel gemaakt, een combinatie van 2x een camper en een 4WD auto. We starten op het Noordereiland met als hoogtepunten o.a.  Rotorua, Hot Water Beach en het TePapa museum in Wellington. 

Het Zuidereiland bestond voor ons uit een aaneenschakeling van hoogtepunten, o.a. Abel Tasman NP, Pancake Rocks, Milford- en Doubtful Sound, Catlins, Mount Cook, Franz Josef, Albatros Centre. 

Na ruim 4 fantastische weken in Nieuw Zeeland vliegen we naar Alice Springs, waar we de Outback ingaan met een 4WD. We gaan via Glen Helen (prachtig gelegen lodge!), Kings Canyon, The Meerenie Loop naar Uluru. Onderweg zijn er prachtige stops bij o.a. Stanley Chasm en Ormiston Gorge. Na 2 dagen bij Uluru en de Olga’s leveren we de 4WD weer in en vliegen naar Sydney.  

Omdat wij geen liefhebbers van steden zijn, hebben we met Judith de keus gemaakt hier maar 2 dagen te blijven om daarna met een camper verder te reizen. Onze route gaat langs de oostkust en het achterland, met als hoogtepunten de Blue Mountains, Hunter Valley, Waterfall Way, Dorrigo NP, Springbrook NP, Noosa (Everglades!), Magnetic Island (zonder camper), Atherton Tablelands en Daintree NP. We eindigen onze rondreis in Cairns. 

We hebben een fantastische tijd gehad, alles klopte en we zijn blij met de keuzes die we in overleg met Judith gemaakt hebben. Het grootste pluspunt van reizen via opDroomreis.nu is het persoonlijke contact met Judith, voor, tijdens (aanslag Christchurch) en na de reis. De grootste verrassing in beide landen was voor ons de grote verscheidenheid aan vogels, planten, regenwouden en rietsuikervelden, koffie- en theeplantages, bananenplanten, etc. Onze conclusie is dat beide landen prima met camper te bereizen zijn. De afstanden waren zo gekozen dat we alle tijd hadden voor wandelingen, uitzichtpunten, etc. onderweg. De campings zijn goed en liggen mooi in de natuur of dichtbij de toeristische hoogtepunten.  

Judith, nogmaals bedankt, we hadden geen betere reis kunnen vinden. 

| Hendrik & Wytske, reviews rondreis Australië en Nieuw-Zeeland – februari, maart en april 2019


Lake Hillier, Rondreis Australië - opDroomreis.nu
Kangoeroes, Nationaal Park Cape Le Grand, Rondreis Australië - opDroomreis.nu
Bunbury, Rondreis Australië - opDroomreis.nu

Het leven is mooi, zittend op je eigen houten dek met een prachtig vers bereid ontbijtje, genietend van de kangoeroes

We zijn al weer een tijdje thuis na onze prachtige trip van een maand naar Australië. Door alle hectiek thuis nog niet eens tijd gehad om alle prachtige foto’s te verwerken in een album, maar we zien ze nog elke dag voorbij komen in onze herinneringen.

Op 3 oktober bedachten we dat we op 26 december naar Australië wilden vertrekken voor een maand. Gezien het korte tijdspad en feit dat het hoogseizoen zou zijn in Australië direct contact opgenomen met Judith. Wij hadden een duidelijk plan voor de trip en dit hebben we aan Judith voorgelegd met daarbij ook onze gedachten over hoe een accommodatie eruit zou moeten zien. Ze gaf goede feedback op ons reisplan en hoewel de tijd kort was en al veel volgeboekt, is het Judith gelukt om prachtige accommodaties voor ons te vinden.

Het wederom bezoeken van Australië, maar ons dan te richten op de Westkust, stond al heel lang en hoog op onze bucketlist! Onze verwachtingen waren super hoog gespannen…... maar de trip was nog veel beter dan gehoopt. Wat een prachtige natuur, leuke steden, lekker eten en lieve mensen… zij waren de ingrediënten voor een echte Droomreis.

We zijn begonnen in Perth waar we oud & nieuw hebben gevierd en toen via het binnenland naar Esperance wat met Cape Le Grand misschien één van de mooiste nationale parken heeft. Hier vind je de witste stranden met zulk fijn zand dat het knispert als je er overheen loopt. De kangoeroes leven ook op het strand, wat de ervaring nog indrukwekkender maakt. Elke hoek die je om gaat is er nog meer verwondering over zoveel moois. De vlucht naar Lake Hillier is uniek, omdat je over de prachtige kust vliegt, die uit de lucht nog mooier blijkt te zijn dan vanaf de grond, naar een meer dat zo roze is dat een zuurstok er nog jaloers op zou zijn. Een unieke ervaring.

Vanuit Esperance via de kust en een paar tussenstops in een paar dagen naar Albany gereden waar we bijzonder verrast waren door onze B&B te weten HideAway Haven. Super aardige eigenaressen die baby joeys (kleine wees kangaroes) opvangen in hun achtertuin waarbij we natuurlijk  de verleiding niet konden weerstaan 🙂 om ze te knuffelen. Prachtige B&B met bij elke kamer een eigen dek waarop we elke dag konden genieten van ons vers bereide ontbijt. Dit is echt een ‘hidden gem’ waarvan Judith precies goed inschatte dat wij dit top zouden vinden…..oh ja de massage op ons privé dek tijdens zonsondergang mag je ook niet missen.

De reis was zoals gezegd gevuld met prachtige accommodaties zoals ook The Karri Valley Resort waar de kangoeroes over het terrein wandelen als een goede buur. Prachtig gelegen aan het meer en onze kamer had ook een eigen dek aan het meer; heerlijk om hier te genieten van de zonsondergang.

Deze hele trip was doorspekt met mooie natuur en dit werd in de streek rond Margaret River nogmaals volledig duidelijk. Heerlijk genieten van de wijnhuizen in deze streek die vaak ook prachtige restaurants op hun terrein hebben. Hier had Judith ‘Rosewood Guesthouse” geregeld. Jane maakt hier niet alleen elke dag een feestje van het ontbijt maar het is ook feestje om met haar te praten over het leven. Het ontbijt wordt geserveerd aan twee grote tafels dus elke ochtend lekker met andere gasten je ervaringen delen.

We vonden het lastig om een review te schrijven omdat echt de hele trip fantastisch was en dan is het moeilijk om er een paar zaken uit te lichten. Natuurlijk komt dat doordat de streek zo mooi is en de mensen zo aardig zijn zoals gezegd, maar ook omdat alle randvoorwaarden uitstekend door Judith geregeld zijn. Goede vluchten, mooie hotels, top auto en dat alles binnen een paar weken geregeld. Al met al een reis die een vinkje op onze bucketlist waard was en de samenwerking met Judith was meer dan prettig. Altijd snel reagerend en goed luisteren/inschatten wat je wensen zijn en daar goede invulling aan geven. Ze wist echt een goede balans te vinden tussen moderne hotels, zoals The Alex hotel in Perth (echt een aanrader), en kleinschalige locaties zoals HideAway Haven en wist ons daarmee ook nog te verrassen.

Judith bedankt en tot een volgende reis!

| Inge & Judith, reviews rondreis Australië [Westkust]-  1 maand – dec 2018/jan 2019


Wij hebben enorm genoten van deze droomreis

We kijken terug op een fantastische reis door Australië en Nieuw-Zeeland. Op basis van onze specifieke wensen en voorkeuren heeft Judith op hele korte termijn een persoonlijk voorstel voor ons gemaakt welke wij nog konden aanpassen naar wens. De reis, de vervoersmiddelen en de accommodaties waren goed geregeld. We konden zonder zorgen en met minimale eigen voorbereidingen op de reis van ons leven. Door de ervaring van Judith in deze gebieden konden we, naast alle highlights, afwijken van de gebaande paden en genieten van de natuur in minder toeristische gebieden. Kortom, in 2 maanden tijd hebben wij enorm genoten van deze droomreis!!

| Sylvia & Tim, reviews rondreis Australië en Nieuw-Zeeland, 2 maanden – dec 2018/jan 2019


Blue Mountains, reis Australië - review opDroomreis.nu
Daintree NP, reis Australië - review opDroomreis.nu
Tasmanië, reis Australië - review opDroomreis.nu

Meer dan een jaar geleden hadden we het plan om naar Australië te gaan, maar waar begin je? We hadden 6 weken de tijd voor zo'n enorm groot land. Via een aanbeveling kwamen wij uiteindelijk uit bij Judith van opDroomreis.nu en die droomreis is het zeker geworden! Na enkele voorstellen van Judith en tegenvoorstellen van ons lag het draaiboek klaar. We begonnen in Cairns en gingen eerst noordwaarts via Port Douglas (Villa San Michelle een echte aanrader!) richting de prachtige natuur rondom  Mosmann Gorge, Daintree National Park (waar we in de Daintree Ecolodge & Spa verbleven wat voor iedereen een aanrader is) en Cape Tribulation.  Na deze dagen zijn we richting de mooie stranden gegaan van Mission Beach en verder zuidwaarts naar Magnetic Island (veel koala's gespot!!).

Na een aantal heerlijke dagen met zomers weer vlogen we vanaf Townsville naar Sydney. Een mooie stad waar je zeker meerdere dagen kan vertoeven. Prachtige wandelingen langs de kust waarbij we iedereen de wandeling vanaf Coogee naar Bondi beach kunnen aanraden en een boottocht door de haven naar Manley. Hierna vertrokken we met de auto naar Canberra waar we vooral heen wilden omdat dit toch de hoofdstad is en hier bezochten wij enkele memorials en het House of Parliament. Vervolgens gingen we via de kust naar Melbourne. Na heerlijke dagen in Melbourne en een  prima hotel - Quality Hotel Batman's aan Collins Street wat als locatie een prima uitvalsbasis is om de stad te ontdekken - vlogen we naar Tasmanië waar we zo goed als een week verbleven. Schitterende natuur, prima hotels, mooie parken en lekker weer maakte Tasmanië een mooie toevoeging aan onze reis door Australië.

Het laatste onderdeel was ook echt een hoogtepunt, de Great Ocean Road met als toevoeging Grampians NP (Daltons resort een aanrader!) en Kangaroo Island. In deze week heel veel moois gezien en heerlijk weer maakte dit een mooie afsluiter van een geweldige reis.

Judith zorgde er voor dat wij in ruim 5 weken Australië zo goed mogelijk konden ontdekken naar onze wensen, alles lag vast en was goed geregeld. Hierdoor hebben we optimaal kunnen genieten van onze tijd daar. De diversiteit was fantastisch.

Australië is een geweldig land en mocht je net als wij 5/6 weken de tijd hebben en een reis afgestemd willen hebben op jouw wensen/behoeftes dan kunnen wij opDroomreis.nu en Judith zeker aanraden!

| Fleur en Yoran, reviews rondreis Australië - oktober 2018

  


Kookaburra, rondreis Australië - recensie opDroomreis.nu
Geelvlekdiamantvogel, rondreis Australië - recensie opDroomreis.nu
Kakadu NP, Anbinik Lodge, rondreis Australië - recensie opDroomreis.nu
Wallabie bij Point Stuart, rondreis Australië - recensie opDroomreis.nu
Blauwwang Honingeter, rondreis Australië - recensie opDroomreis.nu
Galah, rondreis Australië - recensie opDroomreis.nu
Krokodil, rondreis Australië - recensie opDroomreis.nu

Ruim 100 vogelsoorten gespot!

Allereerst waren we zeer tevreden over ons eerste contact met jou. Hoewel we elkaar nooit gezien hebben en maar een of twee keer gesproken hebben via de telefoon, verliep alles heel soepel via de mail.

Na een korte schets van wat wij wilden, kwam je met een offerte die voor een heel groot gedeelte bij onze wensen aansloot. Dit in tegenstelling tot twee andere offertes die we hadden aangevraagd. Veel wandelmogelijkheden, geen gehaast, niet te grote afstanden en de mogelijkheid om vogels te zien. Uiteindelijk hebben we in onze vakantie ruim 100 soorten gezien.

Daarna ging het contact via de mail over en weer. Op al onze vragen en voorstellen had je meestal binnen één dag gereageerd met nieuwe mogelijkheden of antwoorden. Ook in de maanden erna is het mailcontact steeds prima geweest.

En dan de reis op zich:

De stopover in Singapore was heerlijk. Even een dagje de benen strekken. We hadden een prima hotel, dicht bij alle bezienswaardigheden en direct boven het metrostation Bencoolen. Na Singapore vlogen we door naar Darwin.

Drie nachten in Darwin was voor ons prima. Rustig opstarten, dagje door de stad gewandeld naar de haven en over Esplanade, door naar botanische tuin. Veel lopend afgedaan. 2e dag met de bus naar East Point, waar we onze eerste wallabies hebben gezien.

Auto ophalen bij Hertz ging makkelijk in de stad. Het is absoluut noodzakelijk om een internationaal rijbewijs mee te nemen, anders krijg je geen auto mee. We hadden een prima wagen, lekker ruim voor alle bagage.

In Litchfield hadden we wederom drie nachten. Dat was voor ons precies goed. Twee dagen naar park geweest om te wandelen. Onze eerste ervaring met plat gebrande gebieden. Vervolgens sliepen we in Knotts Crossing Resort. Heerlijk in de ochtend voor ons “hutje” buiten ontbeten. Goede bedden, alles wat we nodig hadden was er. WC en douche apart, maar geen enkel probleem. Ook fijn om even een eerste wasje te kunnen doen. Ook hier was drie nachten prima. Een dag naar de kloof geweest (prachtige wandelingen gemaakt) en een dag naar Edith Falls. Daar hebben we eveneens geweldig gewandeld.

In Kakadu hadden we een leuke, bijzondere overnachtingsplek, vooral door de leuke bungalowtent. Ook hier weer alles aanwezig wat je nodig hebt. Leuk shared camping kitchen, hoewel wij twee dagen uit eten zijn gegaan. Restant is Thais, heerlijk, schenken alleen geen alcohol. Geen wifi op het hele park en eigenlijk nergens in Kakadu (behalve bij het ranger station). Kakadu is een mooi gebied, de wandelingen zijn alleen wat korter en liggen ver uit elkaar. We hebben een boottocht gemaakt op Yellow Water.

De Point Stuart Wilderness Lodge was leuk omdat het nog niet erg bekend is bij het grote publiek. Mooie tocht ernaar toe en mooie boottocht gemaakt. Veel minder mensen (we waren met z’n achten) dan bij Yellow Water. Ook hier weer heel veel vogels gezien. Onderkomen was erg basic maar had wel een leuk zitje voor de deur, van waaruit we de wallabies konden zien in het veld. Ontbijt was goed en avondeten ook. Mooi gebied, maar nog geen echte uitgezette wandelingen (op een paar korte na). Wel gebied waar we meerdere wallabies hebben gezien.

Terug naar Darwin, auto inleveren op vliegveld en met de bus terug naar de stad. We vlogen vervolgens door naar Alice Springs na een laatste overnachting in Darwin. Hier haalden we makkelijk onze auto op en maakten een prachtige tocht naar Kings Canyon. Hebben geweldig gewandeld bij de Canyon, wat een mooi gebied, absolute aanrader.

De volgende bestemming was Yulura; prachtige overnachtinsplek. Mooie kamer, lekker buitenzitje, goede accommodatie. Op goede loopafstand van het “centrale pleintje” met winkeltjes en restaurantjes. We hebben twee dagen heerlijk gewandeld, een dag bij Ayers Rock, de andere dag bij de Olga’s. Die vond ik zelf nog indrukwekkender dan Ayers Rock.

Een avond hebben een Sound of Silence diner gedaan. Is echt een aanrader. Natuurlijk wel prijzig, maar wij vonden het de moeite waard. Was bang dat het erg koud zou zijn, maar er waren van die grote terrasverwarmers, dus geen probleem.

Als laatste stop van deze bijzondere reis was een citytrip naar Sydney. Wat een heerlijke stad is Sydney. Relaxed, goed georganiseerd en veel te zien. We hebben door de stad gezworven, over de brug gelopen en pontje weer terug genomen, door de botanische tuin gelopen, met boot naar Manly geweest, kortom, heerlijk. Het weer was goed, dus ook daar hadden we mazzel mee.

Op de terugreis vlogen we via Hong Kong. En hadden een perfect hotel om te eindigen. Luxe, grote kamer. Prima badkamer heerlijk. De ligging is ook weer prima. We hebben weer enorm veel gelopen. Twee dagen is voldoende. Dan wil je ook echt weer weg uit al die drukte.

We willen je nogmaals danken voor het organiseren van onze droomreis. Het was perfect en fantastisch, je had het niet beter kunnen doen.

Judith, bedank voor je organisatie, we hebben het geweldig gehad en zullen je zeker aanbevelen aan anderen.

| Rob en Edith, reviews rondreis Australië - augustus 2018


opDroomreis.nu heeft ons geholpen onze huwelijksreis in Australië te plannen. Ondanks het feit dat ik met een 'Aussie' getrouwd ben en zelf al 6.5 jaar in Australië woon, is Judith erin geslaagd om ons te verrassen met haar aanbevelingen! Daarbij komt dat mijn man en ik samen erg veel gereisd hebben, en altijd van mening waren dat we het zelf vaak het beste kunnen regelen. Want met een tussenpersoon gaat de prijs omhoog, niet waar? Absoluut niet! Dankzij Judith hebben we in exclusieve accommodatie kunnen verblijven die anders volgeboekt was, kregen we hier en daar wat extra's van resorts dankzij onze huwelijksreis, en hadden we geen stress tijdens het boeken (of betalen!) van deze fantastische reis. Hartelijk bedankt Judith!

| Marijne & Troy, reviews rondreis Australië - augustus 2017

 


Outback Australië, recensie Australië - opDroomreis.nu
Kaketoe Australië, recensie Australië - opDroomreis.nu
Outback Australië, recensie Australië - opDroomreis.nu

Een droomreis kun je maar 1 keer maken…

Ter voorbereiding op mijn reis naar Australië heb ik mijn wensen bij een aantal reisorganisaties uitgezet. Een droomreis kun je maar 1 keer maken dus ik had een aantal plekken die ik dolgraag wilde zien maar helaas had ik ook een beperkte tijd van 4 weken. Sommige reisorganisaties probeerde mijn plannen te wijzigen, een enkele zei dat wat ik wilde onmogelijk was. Bij 2 reisbureaus heb ik een reisvoorstel laten maken, alleen opDroomreis.nu kwam met een fijne persoonlijke aanpak. Alles was bespreekbaar, de reis is bijna dag voor dag doorgesproken. Geen standaard tour maar alles naar eigen wens.

In de maanden voorafgaande aan de reis hadden we regelmatig contact. In de laatste weken zelfs vaak contact. Doordat er enkele weken voor vertrek een cycloon over een deel van mijn route was getrokken en daar veel schade had aangericht hebben we last minute nog wat dingen aangepast. Judith kwam met zeer goede tips en vervangingen waardoor de reis net zo goed of beter is geworden dan het oorspronkelijke plan was. Helaas bleek 1 hotel ernstige schade te hebben opgelopen en kwamen we daar ter plekke pas achter. We hebben de stappen voor in het geval van calamiteiten doorgelopen zoals deze ons waren verstrekt door Judith voor vertrek. Binnen een uur was alles geregeld en hadden we een superfijn alternatief.

Goed om te weten dat als het even niet verloopt zoals t moet, dat dit een reisorganisatie is die voor goede oplossingen zorgt. Wij hebben absoluut onze droomreis gehad. We waren door alle wensen vast niet de makkelijkste klanten maar we zijn altijd zo fijn te woord gestaan, ik kan Judith aan iedereen aanbevelen en zal zeker een volgende reis weer bij haar boeken.

| Kim & Mike, reviews rondreis Australië - juli/augustus 2017

 


referenties opDroomreis.nu
referenties opDroomreis.nu

Gouden tip!

In maart 2017 hebben wij een fantastische reis door Australië mogen maken met de hulp van Judith van opDroomreis.nu. Na zelf een en ander uitgezocht te hebben, kwamen wij via een tip terecht bij opDroomreis.nu. Dat bleek een gouden tip! Na een mail met onze aanvraag te hebben gestuurd, werd er gelijk telefonisch contact opgenomen voor een korte kennismaking. Ook konden wij gelijk een nadere toelichting geven op onze wensen voor de reis. Op basis van dit gesprek kwam er een fantastisch mooi reisvoorstel voor ons terug, waarin écht rekening was gehouden met onze belangrijkste wensen. 

Wij hebben uiteindelijk een prachtige reis gemaakt die we nooit zullen vergeten. Het feit dat je er zorgeloos naartoe kunt leven, terwijl alles tot in de puntjes goed geregeld is, maakte het nog mooier. Wij bedanken Judith duizendmaal voor deze mooie ervaring en zouden iedereen aanraden om ook eens met opDroomreis.nu op reis te gaan!

| Inge & Jasper, reviews rondreis Australië - maart 2017

 


Klik door naar één van de volgende pagina's:

Daintree NP, rondreis Australië - opDroomreis.nu

Er zijn diverse verhalen geschreven door fervente vogelliefhebbers of duikfanaten, door camper-lovers en luxe-reizigers. Genoeg variaties en verschillende belevingen! Houd in je achterhoofd dat iedereen op een andere manier reist. En dàt is nu juist het maatwerk dat opDroomreis.nu graag wil leveren voor jou. Kijk hier voor meer voorbeeldreizen door Australië en lees ook vooral de algemene informatie over Australië goed door. Ben je benieuwd naar toffe accommodaties en leuke pareltjes waar over gesproken wordt door onze reizigers? Dan kun je het beste even een kijkje nemen op de pagina met bijzondere accommodaties in Australië. Tezamen met de reviews rondreis Australië geeft je dit een breder beeld van de mogelijkheden. 

Kortom, lees de reviews rondreis Australië van onze klanten rustig door en neem contact op via info@opdroomreis.nu. Dan gaan met we met elkaar jullie rondreis door Australië samenstellen.