Reviews reizigers rondreis Nieuw-Zeeland - opDroomreis.nu

Reviews reizigers rondreis Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland - opDroomreis.nu
Rondreis Nieuw-Zeeland - opDroomreis.nu

WoW, WoW, WoW, wat een droomreis!

Door familieomstandigheden zag het er naar uit, dat wij helemaal niet zouden kunnen vertrekken. Maar mede dankzij de uitstekende adviezen van Judith, hebben wij toch 4 fantastische weken mogen verblijven op het Zuidereiland.  

Het is onmogelijk om deze prachtige reis in z’n geheel te beschrijven. Iedere dag was een hoogtepunt. Hier onder toch een aantal dingen die je niet mag missen, zonder de andere plekken te kort te doen: 

  • Larnach Lodge, prachtig kasteel 
  • Doubtful Sound, natuur en stilte 
  • Kinloch, EcoScapes, wat een uitzicht 
  • Mt. Cook lodge, Mount Cook 
  • Furneux Lodge 
  • Manakau PurePad, een echte aanrader. 

Een volledige omschrijving is ook niet nodig. Je kunt met een gerust hart uitgaan van de adviezen van Judith (wat een vakvrouw!) 

Judith, nogmaals dank en als wij het Noordereiland gaan bezoeken, doen wij dit zeker via opDroomreis.nu 

| Truus en Gerrit, reis Nieuw-Zeeland – maart/april 2019 


Franz Josef, rondreis Nieuw-Zeeland - opDroomreis.nu
Koala, rondreis Australie - opDroomreis.nu
Uluru, rondreis Australie - opDroomreis.nu

Een vakantie naar Oceanië stond al een poosje op onze verlanglijst, maar moesten we nu kiezen voor Nieuw Zeeland of Australië? Judith van opDroomreis.nu, maakte de keus makkelijk: gewoon beide landen bezoeken. Zo zijn we eind februari 2019 voor 9 weken vertrokken naar Nieuw Zeeland en Australië. Judith had een prachtig voorstel gemaakt, een combinatie van 2x een camper en een 4WD auto. We starten op het Noordereiland met als hoogtepunten o.a.  Rotorua, Hot Water Beach en het TePapa museum in Wellington. 

Het Zuidereiland bestond voor ons uit een aaneenschakeling van hoogtepunten, o.a. Abel Tasman NP, Pancake Rocks, Milford- en Doubtful Sound, Catlins, Mount Cook, Franz Josef, Albatros Centre. 

Na ruim 4 fantastische weken in Nieuw Zeeland vliegen we naar Alice Springs, waar we de Outback ingaan met een 4WD. We gaan via Glen Helen (prachtig gelegen lodge!), Kings Canyon, The Meerenie Loop naar Uluru. Onderweg zijn er prachtige stops bij o.a. Stanley Chasm en Ormiston Gorge. Na 2 dagen bij Uluru en de Olga’s leveren we de 4WD weer in en vliegen naar Sydney 

Omdat wij geen liefhebbers van steden zijn, hebben we met Judith de keus gemaakt hier maar 2 dagen te blijven om daarna met een camper verder te reizen. Onze route gaat langs de oostkust en het achterland, met als hoogtepunten de Blue Mountains, Hunter Valley, Waterfall Way, Dorrigo NP, Springbrook NP, Noosa (Everglades!), Magnetic Island (zonder camper), Atherton Tablelands en Daintree NP. We eindigen onze rondreis in Cairns. 

We hebben een fantastische tijd gehad, alles klopte en we zijn blij met de keuzes die we in overleg met Judith gemaakt hebben. Het grootste pluspunt van reizen via opDroomreis.nu is het persoonlijke contact met Judith, voor, tijdens (aanslag Christchurch) en na de reis. De grootste verrassing in beide landen was voor ons de grote verscheidenheid aan vogels, planten, regenwouden en rietsuikervelden, koffie- en theeplantages, bananenplanten, etc. Onze conclusie is dat beide landen prima met camper te bereizen zijn. De afstanden waren zo gekozen dat we alle tijd hadden voor wandelingen, uitzichtpunten, etc. onderweg. De campings zijn goed en liggen mooi in de natuur of dichtbij de toeristische hoogtepunten.  

Judith, nogmaals bedankt, we hadden geen betere reis kunnen vinden. 

Hendrik & Wytske, rondreis Nieuw-Zeeland en Australië  februari, maart en april 2019


Overweldigend mooi

Nieuw-Zeeland stond al lange tijd op onze bucketlist, maar iedere keer stelden we het uit. Eind vorig jaar hebben we dan toch de knoop doorgehakt. We zijn op zoek gegaan naar websites die mooie rondreizen in Nieuw-Zeeland aanbieden. We hadden bedacht met een camper rond te reizen en ter afsluiting nog een paar dagen naar Fiji te gaan.

Uiteindelijk kwamen we bij Judith terecht. Zij overtuigde ons om met een huurauto langs mooie accommodaties op speciale plekjes te reizen. Verder adviseerde ze ons slechts een van de twee eilanden te bezoeken en hiervoor ruim de tijd te nemen.

Haar advies hebben we ter harte genomen en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Er waren niet slechts één maar wel tientallen hoogtepunten. Mount Cook, Doubtful Sound, vogels, zeehonden, dolfijnen, pinguïns. We hebben volop genoten van de prachtige natuur, de mooie accommodaties en de lieve mensen.

Tot slot willen wij Judith extra bedanken voor alle service, aandacht en extra hulp (ook buiten kantooruren).

| Wilfried & Claudia, reis Nieuw-Zeeland 5 weken – maart/april 2019


Wij hebben enorm genoten van deze droomreis

We kijken terug op een fantastische reis door Australië en Nieuw-Zeeland. Op basis van onze specifieke wensen en voorkeuren heeft Judith op hele korte termijn een persoonlijk voorstel voor ons gemaakt welke wij nog konden aanpassen naar wens. De reis, de vervoersmiddelen en de accommodaties waren goed geregeld. We konden zonder zorgen en met minimale eigen voorbereidingen op de reis van ons leven. Door de ervaring van Judith in deze gebieden konden we, naast alle highlights, afwijken van de gebaande paden en genieten van de natuur in minder toeristische gebieden. Kortom, in 2 maanden tijd hebben wij enorm genoten van deze droomreis!!

| Sylvia & Tim, reis Nieuw-Zeeland & Australië, 2 maanden – dec 2018/jan 2019


's Avonds zagen we vanuit de hot tub de hele Melkweg

We zijn nu een paar weken thuis na een maand Nieuw Zeeland. De beelden van de prachtige plekken die we gezien hebben, komen steeds weer in onze hoofden langs. Familie en vrienden zijn geraakt door onze verhalen en prachtige foto’s.

We waren van plan onze reis zelf te organiseren. Ineke was 16 jaar geleden in NZ geweest en had de ervaring dat dat zeker kon.

Judith is een ex collega van Clarien. Ze is haar droom gevolgd en is een reisbureau gestart en we dachten, laten we eens luisteren wat zij van ons plan vindt. We wilden op reis in december/januari, in het hoogseizoen. Het vinden van accommodatie was volgens Judith niet altijd zo gemakkelijk in deze periode en ze gaf prachtige alternatieve ideeën. We vroegen haar een offerte te maken. Na wat heen er weer bellen en mailen lag er een prachtig ontwerp voor onze droomreis!

Christchurch: wat een veerkrachtige en creatieve stad! Bijkomen op Akaroa Peninsula en dolfijnen spotten, op naar Mount Cook, die we helaas niet zagen door de laaghangende bewolking, maar de weg er naar toe was indrukwekkend, langs het blauwe Lake Tekapo. Zonder uitzicht op de berg maakten we de wandeling naar de Hooker Glacier, desondanks de moeite waard, al is het maar om de andere begroeiing te beleven.

Vervolgens naar het binnenland, het droge en agrarische Otago, ooit overlopen door goudzoekers! We hebben er heerlijk gefietst op een oude spoorlijn. We verbleven in de cosy Pitches Store, waar we ’s avonds vanuit de hot tub de hele Melkweg zagen.

De overnight cruise Doubtful Sound: diep onder de indruk, natuurgids aan boord die interessante info gaf en je goed liet kijken en genieten, dolfijnen, pelsrobben en pinguïns, sterrenhemel en een heerlijk verblijf op het schip. Bijkomen op Eerste Kerstdag  met 28 graden en strak blauwe lucht  in Te Anau. Door naar de Ecoscape in Kinloch: we raakten niet uitgekeken, een van de mooiste plekken van NZ en weer ’s avond in de hot tub sterren kijken. Via Makaroa en de Haast Pass naar Fox Glacier (in de mist) en naar de Westkust. Oud en Nieuw vieren in Omau bij en prachtig onondekt strand met rotsen en blowholes. De gouden stranden van Golden Bay en de Marlborough Sounds: mountainbiken door het regenwoud, kayakken en suppen. Nog een hoogtepunt: de Pure Pod, het glazen huis in de buurt van Kaikoura: ook daar raakten we niet uitgekeken, een droomhuis.

Het reizen van de een naar de andere bestemming was ook een feest op zich, prachtige landschappen, vriendelijke mensen: “Hi guys, how are you today?”

Top vakantie, echt een droomreis!

Judith bedankt en tot een volgende reis.

| Clarien & Ineke, reis Nieuw-Zeeland [Zuidereiland, op advies van Judith] 4 weken – dec 2018/jan 2019


Doubtful Sound kajaktocht, Rondreis Nieuw-Zeeland - recensie opDroomreis.nu
Mt. Cook road, Rondreis Nieuw-Zeeland - recensie opDroomreis.nu

 Het was eigenlijk een aaneenschakeling van hoogtepunten

We hebben een fantastische, door Judith voor ons op maat gemaakte reis door Nieuw Zeeland achter de rug. Wat een prachtig land en wat zat de reis goed in elkaar!

Vanaf het eerste contact t/m de ‘aftercare’ bij terugkomst; Judith regelde het snel, deskundig en met een plezierig enthousiasme.

Het was even puzzelen om in drie weken tijd zowel het Noorder- als Zuidereiland aan te doen. Door het inbouwen van een binnenlandse vlucht van Auckland naar Invercargill, het meest zuidelijke puntje van het Zuidereiland, kon dit. De rij-afstanden waren goed te doen en op elke plek was voldoende tijd om de omgeving te leren kennen.

Het was eigenlijk een aaneenschakeling van hoogtepunten. Om er een paar te noemen: Mount Cook, met prachtige wandelingen en vergezichten. Ook de bijzondere accommodaties, die we zelf nooit gevonden hadden, zoals Ratanui Lodge, bij super gastheer Steve in Golden Bay en The Church in Hahei. En natuurlijk de tweedaagse kayaktocht door Doubtful Sound, met tent-overnachting en heel veel sandflies; erg pittig maar onvergetelijk.

| Michel, Leoniek en Puck, reis Nieuw-Zeeland januari 2019


Doubtful Sound Overnight Cruise, Rondreis Nieuw-Zeeland - recensie opDroomreis.nu
Farewell Spit, Golden Bay, Rondreis Nieuw-Zeeland - recensie opDroomreis.nu
Doubtful Sound Overnight Cruise, Rondreis Nieuw-Zeeland - recensie opDroomreis.nu

We zagen vallende sterren door het glazen dak vanuit ons bed

Onze vrij late beslissing in juni om in oktober naar Nieuw Zeeland te vertrekken werd door Judith als een uitdaging opgenomen. Binnen een week een conceptreis per mail en dat resulteerde al vlug in een voorstel waar we het mee eens waren. Een mooie tussenstop van 3 dagen in Singapore, voor een hernieuwde kennismaking, ruim twee weken per camper op het Noordereiland en een volle maand per auto in leuke accommodaties op het Zuidereiland en Stewart Island, het derde NZ'se eiland.

Hoogtepunten waren er vele, de prachtige uitstap naar het vulkaaneiland White Island, Te Urewara NP, waar we een aardbeving voelden, Tongariro NP, met sneeuw onderweg en prachtige waterval. Via Auckland vlogen we naar Nelson, en de prachtigste landschappen volgden elkaar op. Geweldige excursie op het eindeloze strand van Farewell Spit, NW punt van Zuidereiland, met furseals, Godwits (Gruttosoort die 17.000km vliegt, via China naar Alaska en terug naar NZ) en het speciale verhaal van de vuurtoren uit 1869 en haar wachters, die op de dagdurende tocht naar de bewoonde wereld, te paard - alleen bij laagtij, aarde in zakken mee terug namen om bomen en groente te kunnen planten.

Ook de hier al vaker geprezen cruise in Doubtful Sound was bijzonder, we voeren naar zee en zaten ineens tussen een grote groep migrerende bultrugwalvissen en twee of drie durvers kwamen vlak voor de boeg hun kunsten en sprongen vertonen. Ook nog een paartje geelkuif pinguïns, een zonsondergang tijdens het diner, iedereen ging naar buiten om de fel oranje bergtoppen te bekijken. Later tijdens onze reis bij the Catlins en Otago Peninsula nog de zeer bedreigde geeloog pinguïns kunnen zien.

Onze laatste dagen in een Pure Pod op een uur rijden van Christchurch, was een heerlijk einde van onze reis. Wie denkt nu binnen 6 uur vallende sterren door het glazen dak vanuit je bed te kunnen zien, daarna de zonsopkomst aan de ene kant met tegelijkertijd een loodrechte regenboog aan de andere kant... En dit is nog maar een kleine greep uit onze droomreis. Je wil er eigenlijk blijven....

| Sip en Veronica, reis Nieuw-Zeeland oktober-december 2018


The Catlins, Rondreis Nieuw-Zeeland - recensie opDroomreis.nu
Doubtful Sound, Rondreis Nieuw-Zeeland - recensie opDroomreis.nu
Anaura Bay, Rondreis Nieuw-Zeeland - recensie opDroomreis.nu

De dolfijnen sprongen rond de boot en het was er zo mooi en vredig

Toen eenmaal het idee om naar Nieuw Zeeland te gaan vorm begon te krijgen, stuitten we op de site van opDroomreis.nu. Daar vonden we een reis die Judith zelf had gemaakt. 7 weken met een auto via het Noordereiland naar het zuiden van het Zuidereiland. Het was precies wat wij zochten. Overnachtingen in B&B’s en self contained cottages.

Dus een offerte aangevraagd en we werden gebeld door Judith die vertelde hoe zij had genoten van deze NZ reis. Na haar verhaal waren we echt overtuigd en is zij alles voor ons gaan regelen. We hadden regelmatig contact om een en ander te door te spreken.

We kregen een prachtig en duidelijk uitgewerkt reisschema aangevuld met zeer nuttige informatieve factsheets.

Het was een heerlijke ontspannen reis. Alles was prima geregeld en de mensen allemaal even vriendelijk. De overnachtingen waren regelmatig een feestje. Sfeervolle accommodaties met weidse uitzichten.

We hebben prachtige wandelingen gemaakt langs baaien en kusten. In Marlborough een stuk van de Queen Charlotte Sound, in oerbossen en onderweg naar verschillende watervallen en grotten.

Prachtige routes gereden met adembenemende uitzichten. Veel vogels gezien en op veel plaatsen - vooral langs de kust van het Zuidereiland - zeehonden.

Een hoogtepunt was de overnight cruise in Doubtful sound (door Judith aangeraden en geregeld). De dolfijnen sprongen rond de boot en het was er zo mooi en vredig.

We hebben ongelooflijk genoten.

Dank, Judith, dat je onze reis zo perfect hebt geregeld.

| Willem & Annemarie, reis Nieuw-Zeeland november/december 2018

  


PurePod - recensie reis Nieuw-Zeeland opDroomreis.nu
Uitzicht onderweg - recensie reis Nieuw-Zeeland opDroomreis.nu
Paardrijden Glenorchy - recensie reis Nieuw-Zeeland opDroomreis.nu
Paardrijden Glenorchy - recensie reis Nieuw-Zeeland opDroomreis.nu
Route naar Glenorchy - recensie reis Nieuw-Zeeland opDroomreis.nu

Yes, we did it!

In februari kregen we de kans om ‘plotseling’ een reis te kunnen plannen voor april. Nieuw-Zeeland stond nog op ons lijstje, maar hoe plan je een mooie reis in zo’n kort tijdsbestek? We namen contact op met Judith van opDroomreis.nu en legden onze summiere wensen voor. Wie schetste onze verbazing dat we binnen 1 dag een uitgewerkt plan kregen. En meteen een schot in de roos: een goede route, bijzondere kleinschalige accommodaties, en activiteiten waar we zelf nooit aan gedacht hadden. We kregen er direct enorm veel zin in!

4 Weken Nieuw-Zeeland, wat een toptijd hebben we hier gehad! Op het Noordereiland met de ongelooflijk mooie zwarte stranden bij Piha beach. Wat voelden we ons bevoorrecht om hier te wandelen op deze eindeloze stranden en geen mens te bekennen. De Coromandel met een gave kajaktour op zee. Op Cook Beach aan te komen en je terug te wanen in de tijd van toen. Het hoogtepunt van het Noordereiland -letterlijk en figuurlijk- was de Tongariro Alpine Crossing. Zo blij dat Judith ons hier op gewezen had. Het was pittig maar toen we de top hadden bereikt was het zó de moeite waard. Een gifgroen meer, dat van kleur veranderde door het zonlicht en een adembenemend uitzicht. Yes, we did it!

Toen met de ferry naar het Zuidereiland. Heerlijke wijntjes gedronken in Blenheim, overnacht in een geweldige lodge midden tussen de groene wijnranken en rondkeuvelende schaapjes. Een plek waar we nog wel wat langer hadden willen blijven. In Kenepuru Sound werden we opgehaald met een watertaxi, wat je direct het gevoel geeft dat je afreist naar een plek die ‘heel speciaal’ is.

We hebben er genoten van de stilte, het gebied verkend met de mountainbike en de kajak. Hierna zijn we in Abel Tasman National Park geweest. Een secret escape, de Awaroa lodge, ook alleen bereikbaar met de watertaxi of een vliegtuigje. Natuurlijk hebben we hier een stuk van de Abel Tasman Coastal Track gelopen, the best of both worlds: midden in de groene natuur over de kronkelende paden door dichte bossen én een heldere azuurblauwe zee, met kleine baaitjes, gele strandjes, en rotspartijen. Het volgende wat op het programma stond, een heli-hike op de Franz Josef Glacier kon helaas niet doorgaan omdat het weer niet geschikt was. Waren wij even blij dat we in ieder geval in een luxe lodge zaten. Tussen de buien door een mooie wandeling gemaakt door het regenwoud en toen de zon weer doorbrak konden we toch een glimp opvangen van de gletsjer.

De reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten, de ene plek was nog mooier dan de andere en het reizen tussendoor was iedere keer weer fascinerend door de verschillende landschappen. Urenlang filmmateriaal heb ik gemaakt van de route, iedere keer weer moest ik mijn camera weer tevoorschijn halen, iedere keer moest het vastgelegd worden. De route naar Glenorchy aan het Lake Wakatipu is dé mooiste route die ik in mijn leven heb gemaakt. De groene omgeving met de witte bergtoppen en daartussen schilderachtige blauwe meren. Wat een panoramische uitzichten! De accommodatie die Judith voor ons had uitgekozen in Glenorchy was ‘amazing’. Vanuit ons bed een megaraam met uitzicht op het meer en bergtoppen aan de overkant. En van datzelfde raam maakte je ’s avonds je eigen huisbioscoopje om dan vervolgens het gordijn weer omhoog te trekken om sterretjes te kijken. Bubbelend in onze eigen jacuzzi met een glaasje wijn, wat een leven! De paardrijdtocht die we maakten langs het meer is een aanrader. Van deze bijzondere plek reisden we naar Te Anau. Het was jammer dat de weergoden ons niet gunstig gestemd waren maar alsnog was onze wandeling naar de Key Summit in Fiordland zeker de moeite waard. De volgende dag hadden we dan weer meer geluk, een heldere dag: een overnight cruise in Doubtful Sound. Het is eigenlijk niet te omschrijven, een plek waar je zelf een keer geweest moet zijn. De boot met een goede natuurgids voer door deze immense fjorden, wat was dit imposant! En wat een mystiek moment: de 5 minuten stilte waarbij de motor van de boot werd uitgezet en alle mensen stil waren. Een kippenvel moment en natuurbeleving ten top. En lucky-us, hadden we zeker een half uur lang dolfijnen aan beide zijden van de boot die mee ons mee zwommen. Zij genoten van de boeggolven en wij van de spectaculaire show die we zomaar voorgeschoteld kregen. Na deze geweldige cruise reden we met een tussenstop naar onze laatste bestemming van de reis. We verbleven 2 nachten in een Purepod, een alleenstaand luxe huisje, in-the-middle-of-nowhere GEHEEL van glas. In een prachtig heuvelachtig landschap keken we uit op een mooie baai: het was ‘puur-natuur’. Geen wifi, geen telefoon, geen andere mensen, alleen wat schaapjes. Vanuit ons uit bed keken we naar de prachtige sterrenhemel: a dream came true.

Dankjewel Judith, dankzij jouw hulp hebben we in Nieuw-Zeeland de tijd van ons leven gehad.

| Wilma & Martin, reis Nieuw Zeeland maart/april 2018

  


White Island, referentie Nieuw-Zeeland - opDroomreis.nu
Strandwandeling, referentie Nieuw-Zeeland - opDroomreis.nu
referentie reis Nieuw-Zeeland - opDroomreis.nu

Elke dag het WOW-gevoel...

We zijn beiden met pensioen en hebben met ons tweetjes al heel wat gereisd, meestal zonder agentschap. Nieuw Zeeland stond al lang op onze bucketlist, alleen de afstand hield ons wat tegen. Eerst zochten we op internet naar een plaatselijk agentschap, maar geen enkele kon ons overtuigen. En dan ontdekte ik toevallig "opDroomreis.nu". De naam alleen al sprak ons aan. We hadden een duidelijk idee van wat we wilden zien, maar hadden hulp nodig om het aan elkaar te rijgen. Ik stuurde een eerste mail naar Judith en ze belde me even op om zich voor te stellen. Toen ik haar stem hoorde, besefte ik dat dit de persoon was die ons zou helpen: niet opdringerig, met een luisterend oor. We waren meteen op dezelfde golflengte.

 We wonen in België en hebben elkaar vóór de reis nooit ontmoet; toch verliep alles bijzonder vlot en op zeer korte tijd hadden we een prachtig reisvoorstel dankzij de persoonlijke inbreng van Judith. Het voordeel van een kleiner agentschap is dat de contacten altijd persoonlijk blijven, dat je je gekoesterd voelt.

Het is een reis geworden die ons elke dag weer een " WoW" gevoel heeft gegeven. Judith kent het land perfect en blijft op zoek gaan naar de ideale, kleinschalige locaties.  

We waren danig onder de indruk van de Zuidelijke Alpen, het helder blauwe water van de meren, de onmetelijke stranden, de indrukwekkende vulkaanlandschappen, de permanente aanwezigheid van de Maori cultuur, de boeiende uitstappen. 's Avonds kwamen we tot rust in onze goed gekozen accommodaties.

Nostalgisch kijken we terug naar de foto's die ons herinneren aan het Land van de lange witte wolk...

De dag voor onze terugreis hebben we dan de kans gehad Judith te ontmoeten in Auckland. Het was precies alsof we een oude kennis terugzagen!

Dank je Judith voor je inzet, je vriendelijkheid; je hoort wellicht nog van ons!

| Liliane & Marcel, reis Nieuw Zeeland maart / april 2018

  


Lake Matheson - recensie reis Nieuw-Zeeland opDroomreis.nu
The Lost World Tour, Waitomo - recensie reis Nieuw-Zeeland opDroomreis.nu
Wings over Whales Kaikoura - recensie reis Nieuw-Zeeland opDroomreis.nu

New Zealand; van idee naar schitterende reis

Het begint met de wens om daar eens naar toe te gaan. Je verzamelt wat informatie, speurt op het internet en brengt een bezoek aan het Verre Reizen Event in Den Haag. Op deze beurs spreken we de doorsnee aanbieders en lopen wat zoekend rond. Een foto trekt onze aandacht en we raken aan de praat. Na wat vragen en informatie te hebben uitgewisseld zijn we met een goed gevoel thuis gekomen. opDroomreis.nu heeft onze aandacht getrokken.

Twee dagen later worden we teruggebeld.” Ik heb wat meer informatie nodig waar jullie naar op zoek zijn”. Enkele dagen later zat er een prachtig uitgewerkt reisvoorstel in onze mailbox.

Uiteraard waren we er nog niet, het plan en de mogelijkheden (boeken van excursies etc.) zijn met ons via de telefoon besproken, maar ook in een face-to-face-gesprek, met een hapje en een drankje en geweldige tips, in het enige Nieuw-Zeelandse restaurant in Nederland.

Alles was super geregeld, de vluchten, hotels voor de eerste en laatste dag, onze camper en excursies die ruim van te voren geboekt moesten worden om deze niet te missen.

We hebben een geweldige reis gehad, een echte droomreis.

Judith bedankt,

| Ron & Claudia, reis Nieuw Zeeland oktober-december 2017

  


referentie rondreis Nieuw-Zeeland - opDroomreis.nu
referentie rondreis Nieuw-Zeeland - opDroomreis.nu

voor ons was het vier weken feest!

Judith heeft ons geholpen met het plannen van onze huwelijksreis in Nieuw Zeeland. Bij terugkomst vroeg ze ons onze reis te beschrijven in een paar woorden. Maar ik kan niets anders bedenken dan: 4 weken feest. Want, wat een prachtige reis met een aaneenschakeling van hoogtepunten hebben we gehad. In 4 weken hebben we het hele land doorkruist en kunnen proeven van al het moois dat Nieuw Zeeland te bieden heeft. Zo hebben we vooral genoten van de Doubtful Sound cruise, de excursie naar White Island en de Epic lost world tour. Excursies die we zonder haar waarschijnlijk nooit gemaakt zouden hebben. Door haar persoonlijke benadering en haar kennis wist ze onze wensen perfect om te zetten naar een reis met de activiteiten die het best bij ons passen.

Ook de accommodaties waren fantastisch en zeer afwisselend. Zo zaten we de ene dag in een leuke authentieke B&B in een klein dorpje (met de liefste eigenaren die je ooit zult tegenkomen), terwijl we de volgende dag in een luxe hotel zaten midden in de stad. We hebben echt het idee dat we het maximale uit onze 4 weken Nieuw Zeeland hebben gehaald en we zouden graag nog eens teruggaan om de rest van dit fantastische land te bekijken.

Mocht je Nieuw Zeeland zelf willen bezoeken: laat Judith je hierbij helpen, want dan haal je zoveel meer uit je reis!

Judith heel erg bedankt voor deze ervaring en zeker tot de volgende!

| Chris & Channa, reis Nieuw Zeeland november / december 2017

  


referenties opDroomreis.nu
referenties opDroomreis.nu

Kliffen, fjorden, Alpen of tropische zandstranden; je krijgt het allemaal op 1 dag!

In december 2016 en januari 2017 hebben wij, Jan en Marijke, onze droomreis  naar New Zealand gemaakt. Al lang was er een wens om eens aan de andere kant van de wereld te kijken en de natuur zelf te beleven die we al kenden uit de verhalen van vrienden.

Judith en opDroomreis.nu  vonden we op internet en omdat ze Harlinger roots heeft kwam ze een avond langs om samen met ons de reis voor te bereiden.

En dat was een hele aangename kennismaking. Judith verkende eerst wat wij graag zouden willen, wat we belangrijk vinden in onze vakantie. We houden van rust, Jan houdt van motors en Marijke van wandelen. Beiden zijn aan bod gekomen. Judith kwam met een mooi voorstel en een reisschema. We konden ons gaan verheugen op onze reis.

We hebben rustige routes en campings gevonden, vaak dicht bij het strand. We willen altijd graag aan het water staan en dat is in New Zealand niet zo moeilijk. Het was makkelijk om een route vooraf gepland te hebben, waar moet je anders beginnen in een land waar zoveel te zien is? Dus de route, de geboekte excursies in Dunedin, Doubtful Sound, Footprints in het regenwoud en de overtocht naar Wellington waren mooie doelen om te zorgen dat we ook weer verder gingen want je kunt overal dagen blijven en dan heb je nog niet alles gezien.

We hebben in Invercargill de motor van the world fastest Indian, Burt Monroe gezien. Een hele leuke winkel voor de liefhebber dat tevens museum is van alles heeft wat maar rijdt of een motor heeft. Zie www.ehayes.co.nz. Wandelen kun je in de natuurparken. De paden zijn goed uitgezet en zelfs de looptijd wordt gegeven. Dus zowel voor korte en lange wandelingen is er iets te vinden. Met het Abel Tasman park als hoogtepunt. We hebben in onze kampeerbus zo’n 5000 km gereden en dat was in 5 weken goed te doen. We hebben een aantal keren wat langer op een camping gestaan om alle indrukken te verwerken, want de natuur is overweldigend. Van kliffen, naar fjorden, naar Alpen of naar tropische zandstranden, je krijgt het allemaal op 1 dag….

Wij vonden het prettig dat alle reispapieren, boekingen van hotel, campervan en excursies door Judith waren geregeld en we nog meer tijd overhielden om in New Zealand zorgeloos vakantie te vieren.

“How are you today, mate?” is een gevleugelde uitdrukking Down Under en we konden elke dag met een big smile zeggen “Great!”

| Jan & Marijke, Nieuw-Zeeland,  december 2016 - januari 2017

 


referenties opDroomreis.nu

Via de website hadden wij brochures opgevraagd bij opDroomreis.nu voor onze reis naar Nieuw- Zeeland en Fiji. Al snel daarna werden wij gebeld door Judith van opdroomreis.nu, dit contact was erg prettig en er werd gevraagd naar onze persoonlijke wensen. Judith maakte een reisvoorstel op maat en daarbij een voorstel voor de planning per dag, met aanbiedingen voor activiteiten, overnachtingen en camperhuur. Dit alles geheel vrijblijvend, maar tegelijkertijd gedetailleerd en scherp geprijsd, op deze manier krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kosten, heel handig.

Onze invullingen van de dagen waren mede door het reisvoorstel erg divers en elke dag was echt prachtig! We hebben in zes weken tijd zo veel moois gezien, dat is bijna niet te beschrijven. Tijdens onze reis was er een aardbeving op het Zuidereiland, wat een erg vertrouwd gevoel gaf was het contact dat Judith met ons opnam. We kregen tips en adviezen om onze planning bij te stellen en hoe we zelf op de hoogte konden blijven van de laatste informatie. Wij zijn na Nieuw Zeeland nog een weekje naar Fiji geweest, ook dit was allemaal erg goed geregeld, transfers van en naar het eiland en de accommodaties waren perfect geregeld.

Wij zouden opDroomreis.nu omschrijven als: persoonlijk, perfect geregeld, veel lokale kennis, goede balans tussen toeristisch en niet-toeristisch, ruimte voor eigen invulling en mooie activiteiten.

| Wilbert & Iris, Nieuw-Zeeland, november - december 2016

 


referenties opDroomreis.nu

Wij hebben onze huwelijksreis door opDroomreis.nu laten samenstellen en dankzij de hulp van Judith is het ook echt een droomreis geworden! Judith voelde goed aan wat wij wilden en voornamelijk dankzij haar uitgebreide lokale kennis heeft ze de perfecte reis voor ons samengesteld. Ze heeft een mooie combinatie gemaakt van toeristische en minder toeristische attracties en rekening gehouden met onze wensen v.w.b. zelfstandigheid. Zo is een reis tot stand gekomen die goed aansloot bij onze wensen.

Samenvattend vonden wij de lokale kennis van opDroomreis.nu erg goed. Tezamen met een goed gevoel voor onze wensen maakt dat wij enorm hebben genoten van de reis zoals die in samenwerking met opDroomreis.nu tot stand is gekomen.

Een aanrader dus!

| Wouter & Annemarie, Nieuw-Zeeland, september - oktober 2016

 



referenties opDroomreis.nu

Zoals uit de foto hiernaast blijkt (BBQ bij Lake Tekapo) hebben wij in maart 2016 echt een fantastische huwelijksreis door Nieuw-Zeeland gemaakt. Judith heeft ons hierbij heel goed geholpen door een route te ontwerpen die echt op onze behoefte is afgestemd en die we ook nergens anders aangeboden hebben gekregen. Hierdoor hebben we echt het meeste uit onze vier weken weten te halen. We kijken nog steeds met veel plezier terug op wandelen in het regenwoud, langs de vulkanen, over de stranden, het spotten van dolfijnen en walvissen, varen in grotten onder de gloeiwormen door, het ontdekken van steden als Rotorua en Christchurch en natuurlijk ons bezoek aan Hobbiton.

Wij kunnen dan ook van harte aanbevelen om dit mooie land te bezoeken en letterlijk de reis van je dromen samen te stellen met opDroomreis.nu!

| Suzanne & Sijmen, reis Nieuw-Zeeland maart/april 2016